Kattenoppas aan huis

Gratis kennismakingsgesprek!

De kattenoppas komt gratis en vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek. Zo kunnen wij kennis met elkaar maken maar ook met de kat(ten). Zodra er wederzijds een klik is kunnen we bespreken wat uw wensen zijn tijdens de oppasperiode.

De verzorging en welzijn van uw kat staat bij ons bovenaan en wij zullen ons uiterste best doen om uw kat goed te verzorgen.

Aanmelden

japatish kattenoppas

Een kat is een echte controlfreak en houdt van regelmaat. Het liefs blijft ie in zijn eigen territorium. Zodra het personeel op vakantie gaat hebben veel katten hier last van. Al helemaal als ze naar een andere locatie gebracht moeten worden. De meeste katten vinden dit niet leuk en ervaren dit als erg stressvol. Een professionele kattenoppas aan huis is dan een goede alternatief.

De kat blijft namelijk thuis in zijn eigen vertrouwde omgeving en wordt daar door de professionele kattenoppas verzorgd. De kattenoppas komt op een vaste tijdstip langs, zodat de kat ook gelijk weet waar hij aan toe is. Katten houden nu eenmaal van structuur.

Graag maken we kennis met u en uw kat(ten)! Hiervoor kunt u een gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen.

U kunt dan:

 • ...met een gerust hart uw kat(ten) thuis laten
 • ...elke dag de digitale verslagen lezen
 • ...elke dag op de hoogte worden gehouden via whatsapp

Alle wensen worden van te voren besproken met u, dus u staat nooit voor vreemde verrassingen.

Wat kunt u van japatish verwachten?

De professionele kattenoppasser komt minimaal 1 keer per dag langs om voor uw kat(ten) te zorgen. Wat kunt u van de kattenoppasser verwachten?

 • Er wordt vers voer neergezet
 • Het water wordt ververst
 • De kattenbak wordt uitgeschept of helemaal verschoond
 • Er wordt gespeeld met de kat
 • De kat krijgt aandacht
 • De planten worden verzorgd
 • De post wordt gesorteerd
 • en nog veel meer!

Extra opties zijn ook mogelijk. Bekijk onze tarieven of neem contact op.

Met de japatish kattenoppas kunt u met een gerust hart weg gaan. U weet namelijk dat er deskundig en met liefde met uw kat om wordt gegaan. Als u thuiskomt is uw kat kat rustig en weer blij dat u er bent.

Waarom kiezen voor een kattenoppas?

Een kat voelt zich fijner in zijn eigen omgeving. Van oudsher zijn katten solitaire dieren, waardoor ze erg gesteld zijn op hun territorium. De kattenoppas zorgt dat de kat(ten) alle verzorging en aandacht krijg die hij nodig heeft terwijl u met een gerust hart van huis bent. Wij houden uw eigen ritueel aan zodat de kat weet waar hij aan toe is. Hij krijgt zijn eigen voer, de kattenbak wordt uitgeschept en er wordt lekker met de kat gespeeld. Als het nodig is brengen wij hem zelfs naar de dierenarts.

U bent dan onafhankelijk van familie en/of buren. Er is geen gedoe om de kat naar een dierenpension te brengen en op te halen. Uw kat ervaart dan geen stress van een andere omgeving. En het is allemaal snel geregeld.

Gevolgde cursussen

16-11-2018 - (Moederloze) Kittens
12-11-2018 - PR en Social Media: do’s and dont’s
29-10-2018 - Communicatie
15-10-2018 - Voeding en medicatie
22-09-2018 - Seminar Vicky Halls
17-09-2018 - Ethiek en dierenrecht
27-08-2018 - Gedragstest, nieuwe kat opvang/asiel
14-05-2018 - EHBO voor de kat
12-03-2018 - Hygiëne en vachtverzorging
12-02-2018 - Huisvesting, spel en verrijking
11-03-2016 - Kattentrimmen praktijkdag
04-03-2016 - Kattentrimmen
22-09-2015 - Kattengedrag

Wie past er op mijn kat?

Mijn naam is Susan Hoogkamp. Samen met mijn twee mannetjes en onze diva woon ik in Dordrecht. Sinds januari 2019 ben ik officieel geslaagd als Kattenwelzijndeskundige. Omdat dieren mijn passie zijn heb ik besloten om hier mijn werk van te maken. Momenteel ben ik nog bezig met de opleiding kattengedragsadviseur en hoop deze binnenkort af te kunnen ronden. Ik hoop mij verder te kunnen ontwikkelen en elke keer weer meer kennis op te doen over de kat.

Naast kattenoppas ben ik ook nog webdeveloper bij Avant Webdiensten in Alblasserdam. Momenteel valt dit goed te combineren maar hoop in de toekomst wat meer tijd over te hebben voor de oppas.